SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV OG FÅ 10% PÅ DIN NÆSTE ORDRE

LEVERING

Da Julie Damhus produkter er keramiske, er forsendelsespakkerne pakket ekstremt godt ind, og derfor bruges der større pakkekasser til forsendelse i forhold til beskyttelse af produktet. Dette resulterer i en højere fragtpris, der er målt i vægt og størrelse. Men med denne omhyggelige indpakning opnås der, at keramikken ikke bliver beskadiget. Alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra Danmark, hvis varen er på lager. Vi sender altid med GLS og i Danmark til GLS pakkeshops. Vi leverer fragtfrit ved ordrer over DKK 1000 til GLS pakkeshops i Danmark. Bemærk venligst, at vi ikke kan tage ansvar for eventuelle importskatter og afgifter relateret til dit modtagerland.

Hvis du vælger click and collect (afhentning i værkstedet), vil du modtage en notifikation på e-mail, når din ordre er klar til afhentning.

Når din pakke har forladt Julie Damhus Studio, kan du tracke din ordre via link i vores footer, eller du kan logge ind på din konto og tjekke din ordrestatus her.


RETURNERING

Venligst læs vores returpolitik før du returnerer din ordre, så processen bliver så let og hurtig som muligt.

Du kan anmode om returnering af dit køb inden for 14 dage efter levering. Du bedes venligst skrive en e-mail til damhusstudio@gmail.com, hvor der tydeligt fremgår, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Venligst bemærk, at Julie Damhus ikke betaler fragtomkostningerne ved returnering af varer. Du kan ikke fortryde dit køb ved kun at nægte at modtage det, men skal informere os tydeligt først. Kun ubrugte varer kan returneres. Du bedes vedlægge en kopi af den originale faktura. Du bedes yderlige at pakke de varer, du ønsker at returnere, meget omhyggeligt for at sikre, at dine returnerede produkter ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Vi anbefaler kraftigt at pakke varerne som modtaget. 

Hvis produktet er beskadiget eller indholder fejl, når du modtager den, skal du naturligvis sende den retur til os. Hvis du vælger at sende en beskadiget vare eller en vare med fejl retur, vil vi betale for fragtomkostninger tilbage til os. Venligst kontakt os for mere information herom på: damhusstudio@gmail.com. 

Skulle du ønske at bytte din ordre til en anden størrelse eller item, beder vi dig om at returnere din ordre og placere en ny på ordre på juliedamhus.dk. 

Når din ordre er modtaget og returneret succesfuldt, krediterer vi dig pengene tilbage gennem samme betalingsmetode, som du har anvendt ved dit køb. Venligst vær opmærksom på at returordrer kan tage 14 dage at håndtere og blive tilbagebetalt til din konto grundet intern behandling og forskelligheder mellem betalingsudbyder. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi respekterer dit privatliv.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre.