SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV OG FÅ 10% PÅ DIN NÆSTE ORDRE
Image

OM JULIE DAMHUS STUDIO

Julie Damhus er en dansk produktdesigner og keramiker uddannet fra Designskolen Kolding i 2014 og udlært af pottemager Lars H. Kähler. Med design som baggrund møder hun keramikkens verden med en ren og enkel stil. Firmaet Julie Damhus Studio blev herefter grundlagt i 2017 med eget værksted på Djursland.

Julie Damhus Studio er et keramikværksted i udvikling. Det startede med hånddrejeT keramik, hvor hvert stykke keramik er formet med hænderne på en skive. Det giver en sanselighed og en autenticitet til keramikken.

For at kunne følge med efterspørgslen er Julies to hænder ikke nok, derfor er der sat flere hænder i gang.Udover den hånddrejede serie Oda har Julie designet en inddrejet serie Toto produceret på et familiedrevet værksted i udlandet. Med Toto serien er der opnået den samme sanselighed og kvalitet i produkterne, som det hånddrejede keramik rummer. Oda og Toto kollektionerne er lavet, så det kan mikses og bruges sammen. 

Image
Image
Image

KERAMIKKEN

Keramikken er hånddrejet, hvorfor ethvert produkt er et unikt produkt med sit eget liv og små detaljer. Processen med at dreje kræver koncentration og opmærksomhed for at udvikle ethvert produkt. Tanken er, at ethvert krus og enhver kande skal være unik og samtidig matche de andre produkter i kollektionerne. Julie Damhus arbejder ud fra klassiske drejeteknikker og traditionelt håndværk inden for fremstilling af keramik.

Farver og former i keramikken opstår altid af lyst til at eksperimentere med leret og dets muligheder. Julie Damhus stil er ofte feminin og forenklet med en kant og fine detaljer, der overrasker i form af en særlig krumning i designet eller en glans i glasuren.

Image

”For mig er keramik en følelse af en dragende overflade og en form, som man gerne vil bruge. Et ærligt og naturligt håndværk, hvor æstetikken er i fokus.”

"Jeg forsøger hele tiden at tage min keramik i nye retninger, og derfor vil hver sæson også afspejle min udvikling af nye designs, som er baseret på tidens tendenser, men mest af alt er de baseret på, hvad jeg tror og håber, du har brug for i dit hjem".

Velkommen til min verden.
Jeg håber, at du finder lige det, du ønsker dig!

Image
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi respekterer dit privatliv.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre.