Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre
Previous Next

Populære produkter

Image
Image
Image 2

Oktober

Oktoberserien er med sine brune nuancer en hyldest til efteråret. Serien er lavet af stentøj og hånddrejet i Danmark. Modsat de to andre serier Oda og Toto er Oktober kendetegnet med sine runde former og afdæmpede udtryk. Den indbyder til rolige stunder og nærvær. 

SHOP ONLINE
Image
Image 2

Oda

Oda er en stentøjsserie af hånddrejet keramik, som indeholder alt til bordopdækningen m.m. Det hånddrejede keramik er designet og fremstillet i Danmark hovedsageligt på værkstedet på Djursland. Hånddrejet keramik giver en sanselighed og en autenticitet til produkterne. Der er en nær kontakt fra proces til produkt med leret i hænderne. Leret er et meget levende materiale og de matte glasurer giver et varierende udtryk. Farverne er nøje udvalgt og afstemt og er en stor del af Julie Damhus genkendelighed og DNA. Designet er minimalistisk, moderne og funktionelt.

SHOP ONLINE
Image
Image
Image
Image 2

Toto

Den keramiske designserie Toto er dansk design og produceret i udlandet. Keramikken er af stentøj og bliver inddrejet. Det er en teknik, hvor man bruger fast ler, ligesom når man drejer keramik på en skive. Detaljer, som hanken, slibearbejdet og glaseringen, er udført i hånden, det er med til at sikre den gode kvalitet. Toto er både æstetisk tiltrækkende, funktionel god og i høj kvalitet.

SHOP ONLINE
Image

Julie Damhus

Julie Damhus er en dansk produktdesigner og keramiker uddannet fra Designskolen Kolding i 2014 og udlært af pottemager Lars H. Kähler. Med design som baggrund møder hun keramikkens verden med en ren og enkel stil. Firmaet Julie Damhus Studio blev herefter grundlagt i 2017 med eget værksted på Djursland.

LÆS MERE
Image
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi respekterer dit privatliv.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre.